Bağlama Duası

 

Bağlama Duası

Bağlama Duası halk arasında çok yaygın bir şekilde yapılan dualardır. Evli çiftler zamanla evliliklerinin iyi gitmediğine inanarak eşlerini kaybetmekten ve ayrılmaktan korktukları için bu duayı denerler. Hatta ayrılan sevgililerin birbirlerine yaptıkları Bağlama Duasıdır. Bu dua ile aralarında soğukluk olan çift tekrar eski haline dönebilmekte ve birbirlerine daha sıkı bağlanabilmektedir. Çiftlerden biri eşi ile ilgilenmiyor ise bu duadan sonra kişi eşini ile ilgilenmeye ve aralarındaki bağın sıkılaşmasına sebep olmaktadır.

Bağlama Duası her insan için farklı yöntemler ile yapılmaktadır. Bu kişilerin, çiftlerin konumlarına ve durumlarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Kişilere uygulanacak olan dua farklılık gösterdiği için etki süresi uzun veya kısa olabilmektedir.

Bağlama duaları aşık olduğu kişinin kendisiyle olmasını ya da yeniden gelmesini sağlamak amacıyla tercih edilen bir dua çeşididir. Diğer tüm dualarda olduğu gibi dualar aracıdır. Kişi dua aracılığıyla tüm dileğini Rabbinden ister. Bağlama dualarının tutabilmesi kişinin niyetinin saflığına, kalbinin temizliğine ve aşkının gücüne bağlıdır. Üç önemli noktayla birlikte bağla duasıyla isteğini elde etmek isteyen kişinin inancı da tam olmalıdır.

 

Etkili Bağlama Duası

Yüzyıllar boyunca insanlar kendi sorunlarını çözebilmek ve sevdiğini, eşini kaybetmemek için bağlama dualarına ihtiyaç duymaktadır. Terk eden eşini veya sevgilisini geri getirmek, âşık etmek veya âşık olmayana ve aşkını tek başına yaşayan kişilerin başvurabileceği dualardır. Etkili Bağlama Duası sayesinde terk edilen eş veya sevgili geri gelmekte veya tekrar âşık olabilmektedir.

Bu bağlama duaları sevdikleri, ilgilendikleri kişinin kendilerine bağlanması ve âşık olması için yapılan dualardır. Aşk ve sevginin yol açtığı büyük sorumlulukları göz önünde bulunduran kişiler bağlama dualarını yaptırmaktadır. Ancak bu duaların etkili olabilmesi ve hızlı bir şekilde tesir edebilmesi için bu işi iyi bilen bir medyum veya hoca tarafından yapılması gerekmektedir.


Etkili Bağlama Duası yapmak isteyen kişilerin hayatı, dilekleri farklı olsa da amaçları aynıdır. Herkesin amacı sevdiği kişinin kendisine bağlanmasını sağlayarak, mutlu bir yaşam sürmektir. Kişilerin isteklerinde başarılı olması ise bağlama duasının tüm gerekliliklerini atlamadan, başarılı bir şekilde uygulamakla mümkündür.

Bağlama duaları sayesinde çiftler yeniden barışırken, aşk acısı çekenler de aşklarını yaşama imkanı bulurlar. Kısacası bağlama duası etkili ve kişilerin istedikleri hayata yaşamasında oldukça önemli bir role sahiptir. Bu nedenle birçok kişi tarafından uygulanmaktadır.

Yorumlar